Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3 op basis van 64 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
e romers Ee 12 apr 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
goede snelle vriendelijke afhandeling
10
Annet Oudwoude 11 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goede service en je kunt er altijd terecht. Eerlijke prijs.
10
Henk Twijzel 06 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Deskundige, snelle en betaalbare service. Uitstekend persoonlijk contact. Bij het indiceren van de kosten, valt het in de praktijk altijd (een beetje) mee!
10
Annalisa Westergeest 18 feb 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
De service is altijd top! Ook zullen ze eerlijk zeggen als er iets aan de hand is. Zijn altijd klantvriendelijk en aardig.
9
Ate Wiersma Oudwoude 14 jan 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Als eigenaar van een hoveniersbedrijf ben ik geholpen met een goede planning en snelle service, zodat ik mijn bus zo weinig mogelijk hoef te missen. Tevens moet in die korte tijd dat ik de bus kan missen, alles perfect uitgevoerd worden, want ik ga het zelf zeker niet doen. Zoals gezegd, altijd helemaal naar wens, dus zeker aan te bevelen.
10
Albert Buitenpost 07 jan 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Onze auto wilde niet starten dus heb ik Keizer gebeld. De auto werd dezelfde dag na het bellen opgehaald voor reparatie. Ik had met Keizer afgesproken wanneer de reparatie duurder zou worden dan geschat hij zou bellen voor overleg. Zoals afgesproken werd ik keurig gebeld voor overleg omdat de reparatie iets duurder zou worden. Na het maken is de auto de dag nadat hij was opgehaald weer keurig thuis afgeleverd. Kortom een garage met een Top Service!!
10
Han Oudwoude 19 nov 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Eerste kennismaking met autobedrijf Keizer. We zijn pas verhuisd en dus op zoek naar een garagebedrijf dat onze auto APK kan keuren. We werden hartelijk ontvangen en dat voelde erg welkom. De keuring van de auto werd vlot ingepland en verliep verder op rolletjes. Toen de auto klaar was werden we hier telefonisch van op de hoogte gesteld. Top!
10
Baukje Oudwoude 15 nov 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Snel en goed geholpen.
10
Reimer Triemen 21 okt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Conform afspraak uitstekend werk tegen een eerlijke prijs
10
Albert Kollumerzwaag 04 okt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Autoservice keizer levert altijd kwaliteit, een zeer goeie service en zeer klantvriendelijk er wordt zeer goed advies gegeven bij onderdelen die nog even mee kunnen of op advies vervangen moeten worden. Kwaliteit staat voorop de auto wordt niet eerder weer mee gegeven tot ze zelf tevreden zijn. Ik raad het zeker aan top bedrijf!
laden...