Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3 op basis van 56 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Reimer Triemen 21 okt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Conform afspraak uitstekend werk tegen een eerlijke prijs
10
Albert Kollumerzwaag 04 okt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Autoservice keizer levert altijd kwaliteit, een zeer goeie service en zeer klantvriendelijk er wordt zeer goed advies gegeven bij onderdelen die nog even mee kunnen of op advies vervangen moeten worden. Kwaliteit staat voorop de auto wordt niet eerder weer mee gegeven tot ze zelf tevreden zijn. Ik raad het zeker aan top bedrijf!
8
Thea Damwoude 29 apr 2020
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Ene dag gebeld volgende dag gerepareerd
9
Aukje Oudwoude 10 mrt 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Vriendelijk, snelle service en ze denken met je mee!
10
A.Terpstra Dokkum 07 mrt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik kom al wel zo,n 30\40 jaar bij Keizer.Service is top.klant vriendelijkheid is prima.Ze staan altijd voor je klaar.Nooit klachten over reparatie,sZij weten wat de klant wil.
10
Daniël Bakker Kollum 06 mrt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
??
10
Jelmer de Boer Kollumerzwaag 04 mrt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Accu defect, na een belletje kon ik meteen komen om de accu te vervangen.
10
Douwe Kollum 27 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Zeer deskundige monteurs die mijn auto precies kennen en weten wat ze moeten doen geweldige service deskundige adviezen
10
Baukje Aldwald 21 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Deskundig en goede service.
10
Ben Kollumerzwaag 11 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Lekke band én kapotte velg op zaterdagochtend 9 uur. Gelukkig vlakbij AutoService Keizer zodat ik erheen kon rijden. Omdat ik met mijn zoon naar een zaalvoetbaltoernooi moest kon ik direct een vervangende auto krijgen. Om 12:45 op de terugweg de auto weer opgehaald. Stond klaar met nieuwe (tweedehands) velg en met een nieuwe band. En dat voor een bedrag van nauwelijks meer dan €100. Voor Hendrik een grote pluim.
laden...