Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2 op basis van 47 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Ben Kollumerzwaag 11 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Lekke band én kapotte velg op zaterdagochtend 9 uur. Gelukkig vlakbij AutoService Keizer zodat ik erheen kon rijden. Omdat ik met mijn zoon naar een zaalvoetbaltoernooi moest kon ik direct een vervangende auto krijgen. Om 12:45 op de terugweg de auto weer opgehaald. Stond klaar met nieuwe (tweedehands) velg en met een nieuwe band. En dat voor een bedrag van nauwelijks meer dan €100. Voor Hendrik een grote pluim.
10
Wiebe de Boer OUDWOUDE 28 jan 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Tijdens werkzaamheden trad er een calamiteit op vanwege de leeftijd van mijn auto. Dit is deskundig en snel opgelost.
10
Mario Schönrock Dokkum 26 jan 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Alles prima alles super
10
Herre Westergeesy 24 jan 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Kom al jaren bij autoservice keizer, Altijd een top service en apk station. Wanneer er iets met mijn auto is word het supersnel gemaakt en opgelost! Eigenaren en personeel zijn zeer behulpzaam , vriendelijk en deskundig!
10
Tjeerd Kollum 04 jan 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Uitstekend!
10
Louwina Korporaal Twijzelerheide 16 sep 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Snel en klantvriendelijk!
9,3
Sanne De Jong Kollum 04 sep 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
10
Anoniem Hoogezand 12 aug 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Inmiddels vanwege mijn verhuizing helaas geen klant meer bij keizer. Maar in de jaren dat ik nog klant was stonden ze altijd voor me klaar, en probeerden ze autoproblemen ook altijd in goed overleg op te lossen op een betaalbare manier. Kortom, een \"topbedrijf\".
7,7
Anoniem 20 jul 2019
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
10
Wiebe De Boer OUDWOUDE 28 jun 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
laden...